Waar komt AHAVA vandaan?

De Dode Zee, een natuurlijk geologisch wonder op het laagste punt ter wereld, zo’n 420 meter onder de zeespiegel – een adembenemend mooie en vredige plaats, gevuld met de contrasten die alleen Moeder Natuur kan creëren. AHAVA werd meer dan 23 jaren geleden opgericht, door drie kibboetsen die leven en werken aan de oevers van de Dode Zee. Generaties lang bezoeken mensen die hun huid een boost willen geven de streek rond de Dode Zee. De stichters van Dead Sea Laboratories merkten op dat bezoekers modder en water mee naar huis namen om daar verder van hun eigenschappen te kunnen genieten.

In 1988 startte de groep met het minerale huidverzorgingsmerk AHAVA (LIEFDE IN HET HEBREEUWS), gedreven door hun liefde voor de regio en met een diepe passie om haar mysteries aan het licht te brengen: een oase in het midden van de wildernis, een uniek meer en modderige oevers die de hoogste concentratie hydraterende mineralen ter wereld bevat, water gevuld met een uniek, verouderings-vertragende alg en kalmerende planten die groeien in de droogste woestijnomgeving.

Het combineren van deze natuurlijke huidaanvullende rijkdommen tot de beste Dode Zee gelaats- en lichaamsverzorgings-producten blijft voor AHAVA een werk van liefde. AHAVA verzamelde het beste van wat de Dode Zee ingrediënten te bieden hebben en creëerden Osmoter™ – een perfect uitgebalanceerd mineralenextract ontstaan door een natuurlijk verdampingsproces, de kracht achter het volledige assortiment. Het is het aangewezen middel om de natuurlijke hydratatie van de huid te bevorderen, haar veerkracht te geven en haar natuurlijke schoonheid naar buiten te brengen. Boven al is het een ervaring die zegt: mijn huid herboren.

Gedurende de voorbije jaren, heeft AHAVA een unieke identiteit opgebouwd die synoniem staat voor de rijkdom, puurheid en natuurlijke goedheid van deze mineraalrijke zee. Dankzij voortdurende inspanning heeft AHAVA dan ook rechtmatig de reputatie van geavanceerd Dode Zee merk verdiend. Vandaar dat wij van DAJA SkinCare dit merk met veel plezier in ons assortiment hebben

AHAVA Dead Sea Laboratories is het enige cosmeticabedrijf dat zich fysiek aan de oevers van de Dode Zee bevindt. De productie- en Research en Development afdelingen bevinden zich in deze fabriek die sinds 1994 een ISO 9001 certificaat heeft. De fabriek hanteert een optimaal kwaliteitsbewakingsbeleid, werkt op regelmatige basis samen met de belangrijkste Research en Development instituten in Israël en het buitenland en de producten zijn onderhevig aan de meest strikte standaarden. Alle producten zijn getest op allergieën en slaagden voor verschillende inspecties en klinische onderzoeken. Deze onderzoeken, uitgevoerd door externe laboratoria, weerspiegelen zowel de hoge kwaliteit als de efficiëntie van de producten (bijv. in het verminderen van rimpels en vertragen van huidveroudering).

Vriendleijke groet,

Team Daja SkinCare

Voordelen van AHAVA cosmetica kopen bij Daja SkinCare

Bekijk ook eens Yentl Cosmetica (onderdeel van Daja SkinCare).